Hünnap Reçeli
1 sayfadaki 1 sayfası
Hünnap Reçeli
Malzemeler
1.280 kilogram hünnap
2 kilo şeker
biraz limon suyu
Yapılışı 1.280 kilogram hünnap için 2 kilo şeker kestiriniz. Haşladıktan sonra kabuklarını çıkarınız. Tatlı tenceresinde kestirdiğiniz şekere atıp sulanıncaya kadar yavaş yavaş kaynatınız. İndireceğiniz vakit biraz limon suyu karıştırıp soğumaya bırakınız. Ilık iken kavanoza koyup kağıtla örtüp kaldırınız
1.280 kilogram hünnap
2 kilo şeker
biraz limon suyu
Yapılışı 1.280 kilogram hünnap için 2 kilo şeker kestiriniz. Haşladıktan sonra kabuklarını çıkarınız. Tatlı tenceresinde kestirdiğiniz şekere atıp sulanıncaya kadar yavaş yavaş kaynatınız. İndireceğiniz vakit biraz limon suyu karıştırıp soğumaya bırakınız. Ilık iken kavanoza koyup kağıtla örtüp kaldırınız
sezo- Profesyonel
-
Mesaj Sayısı : 1980
Nerden : KOCAELİ
İş/Hobiler : ithalat -ihracat (sporcu )
Lakap : sezo
Ruh Hali :
Rep : 1199
Kayıt tarihi : 23/02/08
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz